Het Run the Race-vers beheersen: een gids voor het vinden van kracht en uithoudingsvermogen (2024)

Het rennen van de race van het leven kan soms aanvoelen als een ontmoedigende, overweldigende bezigheid. Maar stel je voor dat je tijdens deze marathon troost en begeleiding zou kunnen vinden van een hogere bron. Dat is wat het bijbelse “ren de race”-vers ons biedt – een hemels recept voor volharding in moeilijke tijden. Dit vers symboliseert prachtig onze levensreis en moedigt ons aan standvastig te zijn en Gods beloften nooit uit het oog te verliezen.

Het ‘ren de race’-vers uit het boek Hebreeën 12:1 luidt: ‘Laten wij daarom ook, ziende wij zijn omsloten met zo’n grote wolk van getuigen, leg alle last en de zonde die ons zo gemakkelijk omringt terzijde, en laat ons met geduld de wedloop lopen die speelt zich af voor ons.Kun je het krachtige geheim van uithoudingsvermogen dat het overbrengt visualiseren? In de volgende paragrafen zullen we dat doen duik in een verkenning van het is diepgaand betekenis, hoe het kan ons inspireren om vol te houden en de complexiteit van onze levensreis met onwrikbaar geloof onder ogen te zien.

Wat betekent ‘de race lopen’ in de Bijbel?

Inhoudsopgave

In de Bijbel, de zin ‘Run de race’ wordt vaak metaforisch gebruikt om de christelijke reis van geloof en doorzettingsvermogen te symboliseren. Een van de belangrijkste verzen die dit concept belichaamt is gevonden in het Nieuwe Testament, specifiek in het boek van Hebreeën 12:1-2:

“Daarom, sinds wij zijn omsingeld door zo’n grote wolk van getuigen, laten we ook elke gebeurtenis terzijde leggen gewicht, en de zonde die zo nauw aankleeft, en laten we met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, kijkend naar Jezus, de grondlegger en voleinder van ons geloof, die vanwege de vreugde die ons werd ingesteld vóór hem het kruis verdroeg, de schande verachtend, en zit aan de rechterhand van de troon van God."

Deze passage moedigt gelovigen aan standvastig te blijven in hun geloof, naar volharden in moeilijkheden, en naar Houd hun focus op Jezus terwijl ze door de uitdagingen van het leven navigeren. Het lopen van de wedloop in de christelijke context impliceert toewijding, discipline en volharding. Het vereist van gelovigen dat ze alles loslaten wat hun spirituele groei belemmert naar ga door naar het uiteindelijke doel van het eeuwige leven met Christus.

De beeldtaal van het rennen van een race is krachtig omdat het een doelbewuste en doelbewuste inspanning betekent in de richting van een specifiek doel. Net zoals atleten ijverig trainen, blijf gefocust op de finishlijn en doorsta vermoeidheid en obstakels om hun doel te bereiken doelzijn christenen geroepen om hun geloofsreis met een soortgelijke vastberadenheid te benaderen.

Het rennen van de race in bijbelse zin gaat niet over het concurreren tegen anderen, maar eerder over het streven naar persoonlijke groei en spirituele volwassenheid. Het gaat over trouw blijven aan je overtuigingen, uitdagingen overwinnen en vertrouwen in Gods leiding en kracht om te helpen navigeren door de wendingen van het leven.

Terwijl christenen de race lopen die voor hen ligt, worden ze aangemoedigd hun ogen op Jezus te richten, het ultieme voorbeeld van geloof en volharding. Door Zijn leringen te volgen, Zijn wil te zoeken en op Zijn genade te vertrouwen, kunnen gelovigen op koers blijven en sterk eindigen in hun leven. reis van het geloof.

Dus 'de wedloop lopen' betekent in de Bijbel dat je je geloof uitleeft met toewijding, volharding en doorzettingsvermogen, waarbij je onderweg altijd naar Jezus kijkt als de ultieme bron van kracht en hoop.

Hoe kunnen we onze ogen op de prijs gericht houden terwijl we de race lopen?

Als christenen worden we er vaak aan herinnerd hoe belangrijk het is om gefocust te blijven op ons uiteindelijke doel in het leven – om een ​​leven te leiden dat God eert en ons dichter bij Hem brengt. Net zoals atleten hun ogen op de prijs gericht houden terwijl ze aan een race meedoen, doen wij dat ook ook Dan moet je houd onze focus op het doel dat voor ons ligt op onze spirituele reis.

In 1 Korintiërs 9:24 schrijft hij: “Weet je niet dat degenen die meedoen aan een race allemaal rennen, maar dat één de prijs ontvangt? Ren op zo'n manier dat je het kunt verkrijgen." Dit vers herinnert ons eraan dat net zoals atleten trainen en concurreren met als doel te winnen een prijs, wij as Christenen ons leven moeten leiden in het najagen van de hemelse prijs die ons te wachten staat.

Onze blik op de prijs gericht houden tijdens het lopen van de race vereist discipline, doorzettingsvermogen en geloof. Hebreeën 12:1-2 moedigt ons aan: “Daarom, sinds we zijn omsingeld Laten we, door zo’n grote wolk van getuigen, elke last en de zonde die ons zo gemakkelijk verstrikt, terzijde leggen en met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, kijkend naar Jezus, de Leider en Voleinder van ons geloof." Dit vers herinnert ons eraan dat we alles moeten loslaten dat hindert onze geestelijke vooruitgang en richt onze blik op Jezus, wie is het perfecte voorbeeld van geloof en volharding.

In het midden van de uitdagingen en afleidingen van het leven, het kan gemakkelijk zijn om het overzicht uit het oog te verliezen prijs en wijk van koers. Filippenzen 3:14 spoort ons echter aan om “ga door naar het doel voor de prijs van de opwaartse roeping van God in Christus Jezus.Dit vers herinnert ons eraan dat we dat moeten doen blijf standvastig in ons geloof en blijf streven de prijs van het eeuwige leven met Christus.

Laten we, terwijl we door de wendingen van het leven navigeren, de woorden onthouden van Spreuken 4:25-27: “Laat uw ogen recht naar voren kijken en uw blik recht voor u uit gericht zijn. Denk na over het pad van je voeten; dan zullen al uw wegen zeker zijn. Niet naar rechts uitwijken of naar links; draai uw voet weg van het kwaad.” Door onze focus behouden op de prijs en Als we op het pad van gerechtigheid blijven, kunnen we dat met vertrouwen en doorzettingsvermogen de race lopen die voor ons ligt.

Concluderend zijn wij als christenen geroepen om de wedloop van het geloof met volharding en vastberadenheid te lopen, terwijl we onze ogen gericht houden op de ultieme prijs van het eeuwige leven met Christus. Door de leiding van de Bijbel te volgen, afleidingen opzij te zetten en geworteld te blijven in ons geloof, kunnen we gefocust blijven op het doel dat voor ons ligt en de race met volharding en kracht lopen. Laten we onze ogen gericht houden op de prijs en doorgaan naar het hemelse doel dat staat ons te wachten.

Wat zijn enkele obstakels die ons kunnen belemmeren de race effectief te lopen?

In Hebreeën 12:1 worden we aangemoedigd om ‘met volharding de race te lopen die voor ons ligt’.

Een van de obstakels die ons kunnen belemmeren deze race effectief te lopen zijn **afleidingen**.

**Gebrek aan discipline** is een andere belemmering voor het effectief uitvoeren van de race. In 1 Korintiërs 9:24-27: Net zoals atleten ijverig trainen om te kunnen concurreren, moeten we onszelf geestelijk trainen door gebed, het lezen van het Woord en gemeenschap met andere gelovigen.

**Vergelijking** kan ons er ook van weerhouden de race die voor ons ligt te lopen. Wanneer we onze reis met die van anderen vergelijken, kunnen we ons unieke pad en onze roeping uit het oog verliezen. Galaten 6:4-5 herinnert ons eraan dat we ‘onze daden moeten testen’ en onze ‘eigen last’ moeten dragen. Ieder van ons heeft een specifieke race te lopen, en onze focus moet liggen op Gods plan voor ons leven in plaats van onszelf met anderen te meten.

**Angsten en twijfels** kunnen ons verlammen in onze spirituele race. In 2 Timotheüs 1:7, wij worden eraan herinnerd dat God ons geen geest van angst heeft gegeven, maar of kracht, liefde en een gezonde geest. Als er twijfels rijzen, kunnen we op Gods beloften en vertrouwen vertrouwen in Zijn trouw om ons bij elke stap van onze reis te begeleiden.

**Zonde** wel misschien het belangrijkste obstakel dat ons ervan weerhoudt de race effectief te lopen.

Hoe kunnen we gemotiveerd blijven om de race met uithoudingsvermogen te lopen?

Het runnen van een race vereist doorzettingsvermogen, vastberadenheid en een standvastige mentaliteit. In het leven worden we vaak vergeleken met hardlopers in een race, die met uithoudingsvermogen naar een doel streven. De Bijbel biedt ons waardevolle inzichten over hoe u gemotiveerd kunt blijven en kunt blijven hardlopen de race die voor ons ligt.

Hebreeën 12:1-2 moedigt ons aan om “elke last terzijde te leggen, en de zonde die ons zo gemakkelijk verstrikt, en laten we met volharding de race lopen die voor ons ligt, kijkend naar Jezus, de Auteur en Volmaker van ons geloof.Dit vers herinnert ons eraan alles los te laten wat ons belemmert en onze ogen op Jezus te richten. wie is onze ultieme bron van kracht en motivatie in de race van het leven.

Filippenzen 3:13-14 spoort ons aan om “de dingen te vergeten die achter ons liggen en die ons bereiken vooruit naar de dingen die voor ons liggen, I ga door naar het doel voor de prijs van de hoge roeping van God in Christus Jezus.“Als hardlopers moeten we leren van ons verleden, vooruit blijven gaan en ons concentreren op de prijs die ons aan de finish te wachten staat.

Jesaja 40:31 verkondigt: “maar zij die wachten de Heer zal hun kracht vernieuwen; zij zullen opstijgen met vleugels als arenden; zij zullen rennen en niet moe worden; zij zullen lopen en niet flauwvallen.” Dit vers herinnert ons eraan dat we op de Heer wachten en vertrouwen op Zijn timing, Hij zal onze kracht vernieuwen en ons daartoe in staat stellen loop de race met uithoudingsvermogen zonder moe te worden.

Spreuken 4:25-27 adviseert ons om “uw ogen recht naar voren te laten kijken, en uw blik recht voor u uit te richten. Denk na over het pad van je voeten; dan zullen al uw wegen zeker zijn. Niet naar rechts uitwijken of naar links; wend uw voet af van het kwaad." By gefocust blijven, opzettelijk zijn in onze acties en afleiding of zondige paden vermijdenkunnen we de race met vastberadenheid en doelgerichtheid lopen.

Welke rol speelt geloof bij het lopen van de race die in de Bijbel wordt genoemd?

Een van de belangrijkste verzen die kapselt in deze analogie kan gevonden worden in Hebreeën 12:1-2, waar staat: “Laten wij daarom, aangezien we omringd zijn door zo’n grote wolk van getuigen, elke last en de zonde die ons zo gemakkelijk verstrikt, terzijde leggen en met geduld de wedloop lopen die voor ons ligt, kijkend naar Jezus, de Heer. auteur en voleinder van het geloof, die voor de vreugde dat werd ingesteld vaardigheden hem heeft het kruis verdragen, de schande ervan verachtend, en is aan de rechterhand van de troon van God gaan zitten."

Net als bij een fysieke race, geloof vereist uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en focus. Het is niet genoeg om eenvoudigweg de race starten; we moeten met standvastige vastberadenheid blijven rennen en onderweg obstakels en afleidingen overwinnen.

Geloof speelt een cruciale rol bij het lopen van de race die in de Bijbel wordt genoemd, door als fundament en motivatie te dienen. Het is door het geloof dat wij vertrouwen op Gods beloften en leiding en geloven dat Hij zal ons steunen bij elke beproeving en uitdaging waarmee we worden geconfronteerd. Zonder geloof zou ons ras doel en richting ontberen, wat zou leiden tot doelloos ronddwalen in plaats van opzettelijke vooruitgang in de richting van geestelijke groei en volwassenheid.

Bovendien geeft het geloof in God ons de kracht om te volharden als de race moeilijk wordt. Net zoals atleten zich door pijn en uitputting heen worstelen om de finish te bereiken, stelt ons geloof ons in staat ontberingen en tegenslagen te doorstaan, wetende dat onze ultieme beloning ons in de hemel wacht. Door te houden onze ogen gericht op Jezus, het ultieme voorbeeld van geloof en volharding, we worden eraan herinnerd van de prijs die degenen te wachten staat die de race trouw uitlopen.

Hoe kunnen we anderen aanmoedigen die moeite hebben om hun race te lopen?

Het leven is als een race, en elk een van ons is aan het rennen onze het te bezitten. unieke cursus. Op sommige dagen voelt de weg glad aan en staat er een briesje at onze ruggen. Overige Dagen struikelen we over obstakels en worden we geconfronteerd met uitdagingen die lijken onoverkomelijk. Als we onze vrienden, familie of zelfs vreemden zien worstelen in hun race, is het onze roeping als medelopers om aanmoediging en steun te bieden.

In het boek Hebreeën, hoofdstuk 12, vers 1 worden we herinnerd aan deze roeping: “Laten wij daarom ook, ziende wij zijn omsloten met zo’n grote wolk van getuigen, leg alle last en de zonde die ons zo gemakkelijk omringt terzijde, en laat ons met geduld de wedloop lopen die speelt zich af voor ons."

De sleutelzin, “loop met gedulde, " herinnert ons eraan dat uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen essentieel zijn in de race van het leven. Als iemand die we kennen het moeilijk heeft, kunnen we hem of haar aanmoedigen door hem eraan te herinneren hoe belangrijk het is standvastig te blijven en gefocust te blijven op de weg die voor ons ligt. Net als juicht een coach over hun atleten kunnen we anderen verheffen met onze woorden van vriendelijkheid en motivatie.

Een andere manier waarop we degenen die het moeilijk hebben in hun race kunnen ondersteunen, is door praktische hulp te bieden. Soms is een helpende hand of een luisterend oor alleen nodig om een ​​significant verschil te maken in iemands reis. Galaten 6:2 spoort ons aan om “Draag elkaars lasten en vervul zo de wet van Christus.Door de last te delen en het gewicht van onze broeders en zusters te verlichten, laten we hen zien dat ze niet alleen staan ​​in hun strijd.

Bovendien is gebed een krachtig instrument dat kracht en troost kan bieden aan mensen die met moeilijkheden worden geconfronteerd. In Filippenzen 4:6 worden we aangemoedigd: “Wees in niets bezorgd; maar laat in alles uw verzoeken door gebed en smeking met dankzegging toe gemaakt zijn bekend bij God.Door op te tillen up Door gebeden namens anderen tonen we ons geloof in Gods vermogen om vrede en leiding te brengen te midden van moeilijkheden.

Tot slot: het delen van onze het te bezitten. getuigenissen van het overwinnen van obstakels kunnen hoop en inspiratie bieden aan mensen in nood. Openbaring 12:11 verklaart: “En zij hebben hem overwonnen vanwege het bloed van het Lam en vanwege het woord van hun getuigenis.Onze triomfverhalen kunnen dienen als bakens van licht in de duisternis en anderen begeleiden in de richting van de finishlijn van hun race.

Laten we er tijdens onze levensreis aan denken dat we elkaar opbeuren en ondersteunen met geduld, praktische hulp, gebed en persoonlijke getuigenissen. Door dit te doen vervullen wij het grootste gebod van allemaal: onze naasten liefhebben als onszelf. Mogen wij bakens van bemoediging zijn in de race die voor ons ligt en elkaar begeleiden in de richting van de ultieme prijs van het eeuwige heerlijkheid.

Waar zijn de beloningen voor degenen die met succes rennen het ras dat in de Bijbel genoemd wordt?

Het concept van het runnen van de race wordt veelvuldig genoemd in de Bijbel als analogie voor de christelijke reis. Het idee van hardlopen de race symboliseert de toewijding van de gelovige om Christus trouw te volgen, beproevingen te doorstaan ​​en obstakels in hun geestelijke wandel te overwinnen. Verschillende passages in de Bijbel spreken over de beloningen die wachten op degenen die met succes de race lopen die in de Schriften wordt genoemd.

One van de belangrijkste verzen dat de essentie van het lopen van de race samenvat, kunt u vinden in 1 Korintiërs 9:24, waar staat: “Weet je niet dat degenen die meedoen aan een race allemaal rennen, maar dat er maar één de prijs ontvangt? Ren op zo’n manier dat je kunt winnen.” Dit vers moedigt gelovigen aan om hun race doelbewust, met discipline en volharding te lopen, gericht op de ultieme prijs van eeuwig leven in Christus.

Hebreeën 12:1-2 benadrukt ook het belang van het met volharding lopen van de wedloop: “Laten we daarom, omdat we zo’n grote wolk van getuigen om ons heen hebben, ook elke last en zonde die ons zo gemakkelijk verstrikt, opzij leggen en met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, terwijl we onze ogen op Jezus gericht houden. de auteur en voleinder van het geloof." Deze passage herinnert gelovigen eraan om gefocust te blijven op Jezus en naar volharden in moeilijkheden, wetende dat er wacht een beloning degenen die de race goed afmaken.

In het boek 2 Timotheüs 4:7-8 denkt de apostel Paulus na over zijn situatie het te bezitten. reis van het geloof, zeggende: “Ik heb de goede strijd gestreden, ik heb de cursus afgerond, ik heb het geloof behouden; in de toekomst voor mij ligt de kroon der gerechtigheid weggelegd, die de Heer, de rechtvaardige Rechter, mij op die dag zal toekennen; en niet alleen voor mij, maar ook voor allen die Zijn verschijning liefhadden.Deze passage benadrukt de beloning van het ontvangen van een kroon van gerechtigheid voor degenen die getrouw hun wedloop lopen en standvastig blijven in hun geloof tot het einde.

Als gelovigen de race lopen die in de Bijbel wordt genoemd, worden hen verschillende beloningen beloofd, zowel in dit leven als in hun leven in het komende leven. Uiteindelijk is de grootste beloning voor het lopen van de race de mogelijkheid om dat te doen wees verenigd met Christus voor alle eeuwigheid in Zijn koninkrijk.

Kortom, de beloningen voor degenen die met succes de in de Bijbel genoemde race lopen, zijn met wat dan ook ter wereld onvergelijkbaar heeft te bieden. Door geloof, volharding en volharding kunnen gelovigen uitkijken naar het ontvangen van de ultieme prijs van het eeuwige leven en een kroon van gerechtigheid van de Heer.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat wij De race sterk en trouw tot het einde afmaken?

Als christenen kan onze geloofsreis vaak vergeleken worden om een ​​race te lopen. In de Bijbel gebruikt de apostel Paulus vaak de analogie van het lopen van een race om het christelijke leven te illustreren. Eén vers dat deze beelden samenvat is gevonden in Hebreeën 12:1 – “Laten wij daarom ook, aangezien wij zijn omsloten met zo’n grote wolk van getuigen, leg alle last en de zonde die ons zo gemakkelijk omringt terzijde, en laat ons met geduld de wedloop lopen die speelt zich af voor ons."

Om de geloofswedloop met succes te kunnen lopen, moeten we eerst en vooral richt onze ogen op Jezus, de auteur, en volmaakter van ons geloof (Hebreeën 12:2). Net zoals een hardloper zich op de finish concentreert, moeten we onze blik standvastig op Christus houden en tijdens onze reis Zijn leiding en kracht zoeken.

Het lopen van de geloofswedloop vereist ook volharding. In 1 Korintiërs 9:24 schrijft Paulus: “Weet u niet dat zij die meedoen aan een race alles rennen, maar dat één de prijs ontvangt? Ren zelfs zo, zodat u het kunt bereiken.We moeten volharden ondanks beproevingen en beproevingen, vertrouwend op Gods trouw en vertrouwend op Zijn genade om ons te schragen.

Bovendien moeten we wees ijverig in de opleiding onze geestelijke spieren door gebed, het bestuderen van Gods Woord en gemeenschap met andere gelovigen. In 2 Timotheüs 2:15 vermaant Paulus Timotheüs om te ‘studeren om uzelf goedgekeurd te tonen aan God, een werkman die zich niet hoeft te schamen, juist omgaan met het woord der waarheid.” Door ons onder te dompelen in de Bijbel en onze relatie met God te koesteren, kunnen we ervoor zorgen dat we dat ook doen zijn uitgerust om de race uit te voeren voor ons neergezet.

Net zoals een hardloper onnodige bagage aflegt om de snelheid en behendigheid te vergroten, moeten we ons ontdoen van alles wat onze spirituele groei en relatie met God belemmert.

Ten slotte vereist het lopen van de geloofswedloop volharding tot het einde. In 2 Timotheüs 4:7 verklaart Paulus: “Ik heb de goede strijd gestreden, ik heb de cursus afgerond, ik heb het geloof behouden.Mogen wij er ook naar streven om sterk en trouw tot het einde toe te eindigen, in de wetenschap dat dit onze ultieme prijs is wacht wij in de hemel.

Laten we tot slot de aansporing ter harte nemen die in Filippenzen 3:13-14 staat: “Broeders, ik beschouw mezelf nog niet als een greep: maar één ding dat ik doe: de dingen vergeten die achter me liggen, en me uitstrekken naar de dingen die vóór me liggen, ik ga door naar het doel, naar de prijs van de hoge roeping van God. in Christus Jezus.” Mogen we allen lopen de wedloop van het geloof met volharding, doorzettingsvermogen en een onwankelbaar geloof, waarbij we altijd onze ogen gericht houden op Jezus, onze ultieme prijs en beloning.

Veelgestelde vragen met betrekking tot het vers ‘Run the Race’

Vraag: Welk vers in de Bijbel spreekt over het lopen van de race?

Antwoord: Het vers over het rennen van de race is gevonden in het boek van Hebreeën 12:1-2.

Vraag: Wat zegt Hebreeën 12:1-2 over het lopen van de race?

Antwoord: Het moedigt gelovigen aan om alle lasten en zonden die hen hinderen opzij te leggen en de wedloop met volharding te lopen, waarbij ze naar Jezus als het ultieme voorbeeld kijken.

Vraag: Waarom is het belangrijk om de race met uithoudingsvermogen te lopen?

Antwoord: De race rennen met uithoudingsvermogen wel belangrijk omdat het volharding en trouw toont in het volgen van Christus, ondanks uitdagingen en obstakels.

Vraag: wat Er zijn enkele gewichten of zonden die ons daarin kunnen belemmeren de race lopen?

Antwoord: Sommige lasten of zonden die ons kunnen hinderen bij het lopen van de race kunnen afleiding, onvergevingsgezindheid, trots en ongehoorzaamheid omvatten.

Vraag: Hoe kunnen we deze lasten en zonden opzij leggen? om te de race effectief uitvoeren?

Antwoord: We kunnen deze lasten en zonden terzijde leggen door ze aan God te belijden, Zijn vergeving te zoeken en Zijn kracht te vragen om ons te helpen ze te overwinnen.

Vraag: Wie is dat? het ultieme voorbeeld voor ons om naar te kijken terwijl we de race rennen?

Antwoord: Het ultieme voorbeeld waar we naar moeten kijken als we de race lopen is Jezus Christus, die het kruis verdroeg en de schande ervan verachtte vreugde die Hem wordt voorgesteld.

Vraag: Hoe kunnen we onze ogen op Jezus richten terwijl we de race lopen?

Antwoord: We kunnen onze ogen op Jezus richten door tijd doorbrengen in gebed, Zijn Woord bestuderen, Zijn leiding zoeken en Zijn leringen volgen.

Vraag: Wat is de beloning voor degenen die de race trouw lopen?

Antwoord: De beloning voor degenen die de race trouw lopen, is de kroon van gerechtigheid die de Heer zal geven aan iedereen die heeft volgehouden tot het einde.

Vraag: Hoe kunnen we anderen bemoedigen die het misschien moeilijk hebben in hun race?

Antwoord: We kunnen anderen die het moeilijk hebben in hun race bemoedigen door voor hen te bidden, steun en leiding te bieden en hen te herinneren aan de hoop die we hebben in Christus.

Vraag: Wat is de betekenis van het goed eindigen van de race?

Antwoord: Het goed beëindigen van de race duidt op onze trouw en toewijding om Christus tot het einde te volgen, en daarmee onze liefde en toewijding aan Hem te tonen.

Conclusie

Concluderend kan de reis van ons geloof dat wel zijn vergeleken worden naar een race die wij worden genoemd met uithoudingsvermogen lopen. Zoals de apostel Paulus schreef in 1 Korintiërs 9:24: “Weet u niet dat degenen die aan een race meedoen, allemaal rennen, maar dat er maar één de prijs ontvangt? Ren op zo'n manier dat je kunt winnen." Net zoals atleten ijverig trainen en zichzelf pushen om de finish te bereiken, moeten wij dat ook doen as gelovigen in Christus ga door naar het doel om Hem intiemer en vervullender te leren kennen het doel dat Hij heeft voor elk van onze levens.

Het Run the Race-vers beheersen: een gids voor het vinden van kracht en uithoudingsvermogen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6297

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.